Een pen met je eigen naam een leuk cadeau?

Wanneer je regelmatig handmatig schrijft en daar plezier in hebt is een pen met naam online laten graveren een leuk idee voor een cadeau. Je kunt natuurlijk jezelf dat cadeau geven, maar er zijn ook vast vrienden, collega’s of familieleden die zo’n mooi cadeau op prijs kunnen stellen. Het hoeft  niet meteen een vulpen te zijn, de grote merken maken ook allemaal ballpoint, fineliners en rollerballs. Met dezelfde geweldige kwaliteit en ergonomie en dus hetzelfde schrijfplezier. Heb je iemand in je omgeving waarvan je weet dat hij of zij écht graag schrijft, dan is een mooie vulpen zeker wel een goed cadeau.

 

Parker pennen wereldberoemde klasse

De wereldberoemde en al heel oude Parker Pen Company maakt sinds jaar en dag kwaliteitspennen. Een luxe Parker pen bestellen en daar een naam of mooie tekst in laten graveren is een ideaal cadeau. Je laat daarmee merken dat je goed hebt nagedacht over het cadeau en ook moeite hebt gedaan om er iets moois van te maken. Je kunt voor een paar tientjes een mooie Parker pen kopen, laten graveren en in een cadeauverpakking laten inpakken. Maar ook wanneer je zelf regelmatig schrijft is een goede pen geen overbodige luxe. Een Parker pen is dan een goede keus: betaalbaar met kwaliteit.

 

Cross pennen, de minder bekende klassieker

Al in 1946 werd aan juwelier Cross gevraagd of hij een ontwerp voor een vulpen wilde maken. Als juwelier was hij gewend met de beste materialen te werken en dat is zo gebleven. Cross pennen via pengraveren.nl kopen betekent dat je die traditie en dat kwaliteitsbewustzijn in huis haalt. Cross pennen worden qua prijs in het middensegment ingedeeld, maar de pennen zijn voor wat betreft hun kwaliteit zeker geen middenmoter. Ook innovatie is een kenmerk van deze pennen. Cross ontwikkelde al jaren geleden een voorloper van de bekende balpen. Als voorbeeld van de kwaliteit van de Cross pennen kan gelden dat verscheidene Amerikaanse presidenten zich er op lieten voorstaan met een Cross pen te schrijven.

 

Montblanc top van de pennenmarkt

Een artikel over pennen en gerenommeerde  merken is niet compleet zonder het merk Montblanc te noemen. Montblanc pennen online kopen bij www.pengraveren.nl? Dat is het beste van het beste kopen. Montblanc is een Duits merk, maar de naam is natuurlijk afkomstig van de beroemde Zwitserse berg. Dat is niet voor niks, Montblanc pennen stijgen tot grote hoogte, beter is er eigenlijk niet. Qua stijl en uitstraling, qua naam en status en ook waar het gaat om het productieproces, de materialen en de duurzaamheid van de pen. Elke Montblanc pen heeft in de dop een sneeuwkristal gegraveerd om te herinneren aan die Zwitserse berg en het merk Montblanc.