Power bi cursus

365 Office

Office 365 is het pakket wat voorheen Microsoft office heette, en nu dan tegenwoordig Microsoft 365 is genaamd. Microsoft 365 bevat alle bekende pakketten uit Microsoft Office, zoals Word, de tekstverwerker, Excel, het spreadsheet programma, en ook PowerPoint voor het maken van presentaties, en nog tal van andere programma’s.
Een groot verschil met Microsoft Office is dat Microsoft 365 een online pakket is, gebruik makend van een abonnementsvorm.

3 smaken Microsoft 365

Er zijn 3 verschillende versies van Microsoft 365 verkrijgbaar, welke dat zijn lees je hieronder.

Voor thuisgebruik
o Microsoft 365 Family, voor 2 tot 6 personen, inclusief 6 TB aan opslag, 1 TB per persoon.
o Microsoft 365 Personal, voor 1 persoon, 1 Tb opslag

Voor bedrijven
o Microsoft Business Basic, 1 TB cloudopslag, web versies en mobiele versies van de Office apps, zakelijke e-mail, standaardbeveiliging, 24/7 ondersteuning via telefoon en web.
o Microsoft 365-apps voor bedrijven, desktopversies van de Office apps met premium functies, 1 TB cloudopslag, standaardbeveiliging, 24/7 ondersteuning via telefoon en web.
o Microsoft Business Standard, alles zoals in Business basic plus: desktopversies van de Office apps met premium functies, eenvoudig webinars hosten, registratie- en rapportagehulpprogramma’s voor deelnemers, beheer klantafspraken.
o Microsoft Business Premium, alles zoals in Business Standard plus: geavanceerde beveiliging, toegangs- en gegevensbeheer, beveiliging tegen cyberdreigingen.

Voor ondernemingen
o Microsoft 365 E3, alle bekende Office apps, en de allerbeste productiviteitsapps, samen met de belangrijkste beveiligings- en compliance mogelijkheden.
o Microsoft 365 F3, alle bekende Office apps, plus productiviteitsapps en Cloud services

U ziet het, keuze te over, voor thuis, en op het werk. Doordat Microsoft 365 online beschikbaar is, hoef je niet op elke computer waarop je inlogt, het hele Office pakket te gaan installeren. Dit is echt een groot voordeel.

Cursussen Excel, Power Bi, Office 365

Over het algemeen zijn de Office pakketten niet zo heel erg moeilijk om onder de knie te krijgen, maar voor beginners is een cursus Office 365 toch wel aan te raden. Wanneer je de basis van alle applicaties onder de knie hebt, kun je heel wat efficiënter werken, en zul je ook productiever zijn.
Het programma Excel is niet zo eenvoudig, en zeker voor beginners een echte uitdaging. Een cursus Excel is daarom ook zeker aan te raden. Excel cursus zijn er in meerdere varianten, zo kun je deze cursussen thuis online, volgen, of klassikaal in een opleidingsinstituut. Of via een webinar, of workshop. Hetzelfde geldt eigenlijk voor een cursus Power Bi. Power BI is ook niet eenvoudig te noemen, eigenlijk kun je Power BI beschouwen als een soort van uitbreiding op Excel. Je kunt Power BI ook koppelen aan Excel, zo kun je gemakkelijk data overzetten vanuit Excel, naar Power BI.
Een cursus Power Bi cursus is aan te raden voor alle managers, die hun data inzichtelijk willen maken in rapporten, grafieken et cetera. Zeker wanneer je je ook gaat wagen is een Power Bi cursus een aanrader.
Moraal van dit verhaal; stuur uw medewerkers op cursus voor meer productiviteit en efficiëntie. Succes met het zoeken van de juiste cursussen voor uw medewerkers.