Waarom u een Tesla Model X moet leasen

De Tesla Model X is zonder twijfel de meest vooruitstrevende en moderne auto van dit moment. Geen enkele auto heeft de vernuftigheid die deze auto kan bieden. Een Tesla Model X lease wilt u niet alleen hebben vanwege de luxe, u least hem ook omdat u simpelweg de beste auto wilt hebben. Er zijn een aantal redenen waarom deze auto zoveel beter is dan de rest.

 

Tesla Model X lease

Een Tesla kan zelf rijden

Hetgeen waarmee Tesla het meest in het nieuws is gekomen is het feit dat deze auto’s zelf kunnen rijden. Dit houdt in dat ze zonder enige ingreep van de mens zelf over de weg kunnen rijden. Sturen, remmen en navigeren kunnen ze geheel zonder hulp. Een Tesla Model X lease is dus niet zomaar een lease auto, u kunt tijdens het rijden gewoon lekker ontspannen.

Een Tesla is volledig elektrisch

In tegenstelling tot veel andere auto’s zijn Tesla huurauto’s volledig elektrisch. Ze gebruiken dus geen enkele druppel benzine. Hierdoor zijn ze erg goedkoop in rijkosten en kunt u ze gewoon bijtanken in het stopcontact. Een lease Tesla Model X heeft dan ook het grote voordeel dat u bijna geen enkele extra kosten maakt. Met een Tesla Model X lease bent u dus vele malen goedkoper uit dan met een andere lease wagen.

Tesla wagens kunnen ongelukken herkennen

Naast dat uw lease Tesla Model X zelf kan rijden en voldoende afstand kan houden van andere auto’s kan het ook ongelukken herkennen. Een lease Tesla Model X heeft namelijk ingebouwde sensoren die een ongeluk kunnen herkennen nog voor dat dit is gebeurd. U bent dus veiliger met een Tesla Model X lease dan met elk andere vorm van leasewagen.

Een Tesla valt op

Waar mensen vroegen aan onder de indruk waren van een Mercedes als huurwagen, is dit nu al lang niet meer zo speciaal. Een lease Tesla Model X is daarentegen de ‘eye-catcher’ van nu. Met een Tesla als huurauto staat u vooraan op het gebied van autotechnologie en op het gebied van autodesign, het is de echte supercar van nu.